Не~моГа~Да~сПрА~Да~тЕ~оБиЧаМ...

 
Не~моГа~Да~сПрА~Да~тЕ~оБиЧаМ...

 
Рейтинг: 3.00
(126)
Начало
Любовни Sms...
ZaShTo NariCham TEB PriqTel
Стихчета за зодията ви :Р
~#~...ЕдНа ЛеГеНдА...~#~
rpaDyC Ha цe/\yBkaTa
Поздрави за Коледа и Нова Година
Видео
Музика
Палави стихчета
Стихчета от живота
Картички
РОЖДЕН ДЕН & ИМЕН ДЕН
::. Различни Стихчета.::
//..Тъпизми..\
???Какво казват неговите целувки???
{Как да напишем любовно писмо}
Kaкво означава името ти ?
~Мисли...
Дрън-дрън
Връзки
~Фото Галерия~
Новини
За вразка с мен
Анкети
Помислете за минутка
Зодиак
Мисли за любовта
Житейски истини
"Обичам те" по света
Свети Валентин
Стихотворения
Любовни стихове 2
Еротична поезия
Размисли
Пожелания за 8-ми март



Новини / новини за вас

19 Юни 06, 22:15 / Автор: luizichka
Любимият на Джина Стоева й изневерява с … нея самата
Любимият на Джина Стоева й изневерява с … нея самата
Джина Стоева изживя изневярата на любимия човек, като едновременно с това самата тя влезе в ролята на другата – прелъстителката!
Тази заплетена любовна интрига стана в най-новия видеоклип на певицата към песента “Безумната нощ”. След успеха на “Пясъчен часовник”, магнетичната Джина отново заложи на по-различно парче, което категорично не може да се сложи в рамките на стила поп-фолк. Песента е по музика и аранжимент на Георги Георгиев – Герасим и текст на Боби Мирчев и е подарък-провокация от страна на изпълнителката, която за годините на музикалната сцена у нас успя да изгради и наложи собствен вокален и сценичен стил.
Видеоклипът “Безумната нощ” е изцяло сюжетен, като интригата държи в напрежение зрителя до самия край и дори оставя отворен въпроса “А сега какво става?”. Режисьорът Ники Нанков определя за терен на снимките апартамент в София.
В ролята на любимия на Джина влиза актьорът Евгени Будинов, познат ни не само от театъра, но и от телевизионната реклама на “Каменица”, а сега вече и от играта му във “Вот на доверие”. След прекарани щастливи мигове на взаимно разбирателство и любов, Джина усеща студенина и пренебрежение в мъжа до себе си. И решава да го подложи на изпитание като си помогне с фина женска хитрост.
Първият ход е анонимна бележка с еднозначното: “Желая те!”. Второто анонимно писмо е още по-подканящо и настойчиво и е съпроводено с черна превръзка за очи: “Чакам те. Вържи си черната лента!”. И естествено желанието на любовника взема връх и той с нетърпение дочаква уговорената дата и час, за да отиде на тайнствената среща с още по-загадъчната съблазнителка. Естествено не подозирайки, че това е неговата приятелка.
На срещата неверният мъж пристига с вързани очи – според указанието. И двамата се отдават на дива и страстна любов. Тук ще видим Джина в секси облекло и отново с къса прическа.
По време на необузданите ласки обаче, прелюбодеецът откъсва от врата на Джина медальон – този същият, който е подарил на приятелката си преди време, когато чувствата му към нея още са били силни и изгарящи. В този момент мистичната дама го изоставя, оставяйки го да гледа какво държи в ръката си и осъзнаващ, че всъщност е изживял сладостни мигове не с някоя непозната изкусителка, а със своята приятелка. Тази, от която съзнателно се е отчуждил.

“Изневярата е част от живота, но независимо от това винаги боли!” – гледайте посланието на Джина Стоева и нейната “Безумна нощ” скоро по Фен ТВ.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.158